Venepaikat

 

Seurallamme on Reposaaren kanaalissa varattu jäsenille sähköistettyjä venepaikkoja 14 kappaletta. Paikan saaminen menee varauslistajärjestyksen mukaan.

 Venepaikkasäännöt

Selkämeren Veneilijät ry:n venepaikkojen säännöt Reposaaren kanaalissa   (Tarkennukset tehty 24.4.1991 laadittuihin sääntöihin) 

  1.       Reposaaren kanaalin venepaikkojen haltija on Selkämeren Veneilijät ry, joka vuokraa paikat edelleen jäsentensä käyttöön.                                                                   

  2.       SV jakaa paikat vuosittain, pääsääntöisesti ko. paikan entiselle vuokraajalle. 

  3.       Vuokraaja ei saa vuokrata venepaikkaa edelleen. 

  4.       Jos tulee tilanne, ettei vuokraajalla ole venettä tai hän ei jostain syystä laske venettään vesille tulee hänen ilmoittaa satamakapteenille, ettei tarvitse paikkaa ko. vuonna. Näin hän voi yhdeksi veneilykaudeksi luopua paikastaan ja saa paikan takaisin seuraavana vuonna. Tässä tapauksessa SV vuokraa paikan vuodeksi ensimmäiselle jonossa olevalle seuramme jäsenelle. Jos paikan alkuperäisellä vuokraajalla ei ole kahteen veneilykauteen asuttavaa matkavenettä tai vene ei ole ollut vesillä, paikka siirtyy ensimmäiselle jonossa olevalle seuramme jäsenelle. 

  5.       Sähköstä peritään maksu. Sähkö on tarkoitettu akkujen lataukseen ja pieniin remontteihin, ei esim. veneen lämmitykseen. 

  6.       Satamakapteeni valvoo venepaikkojen käyttöä ja myös sähkönkulutusta. 

  7.       Uudet säännöt otetaan käyttöön 1.5.2014 alkaen.   

 Vuokrasääntöjen tarkoituksena on, että venepaikat jaetaan todelliseen tarpeeseen ja ne ovat mahdollisimman tehokkaassa käytössä, koska niitä on kysyntään nähden suhteellisen vähän ja jonossa on jatkuvasti venepaikkaa odottavia.     

 Porissa 12.2.2014   Selkämeren Veneilijät ry Hallitus   


Satamakapteeni: Kai Heurlin, gummandoora(@)gmail.com, 044 235 8345Etsi