”Seuralaisille ja seuralaisille”

 

Nosta viiri tai lippu iloisesti liehumaan salkoon saavuttuasi Gummandooraan.

Laituri poijupaikkoineen ja sähköineen on käytettävissäsi koko pituudeltaan maksutta. (Vapaaehtoinen sähkömaksu, joka on mahdollista maksaa jäsenmaksun yhteydessä ,on oiva lisä seuran kassaan.)

Mökki, grillikatos ja sauna ovat kaikille yhteisiä tiloja ja niiden käyttö on maksutonta ja ilman aikarajoitusta. Saunan makoisista löylyistä nautimme naiset omassa porukassaan ja miehet saavat parantaa maailmaa lauteilla keskenään. Perheen kesken saunominen on myös mahdollista.

Venevalkamassa olevat soutuveneet ovat vapaasti käytettävissä.

Koiratkin voivat nauttia täysin siemauksin kesäajasta kanssasi, kunhan muistat valvoa karvaisen ystäväsi tekosia. (Annetaan ruokarauha grillillä ruokaileville ja korjataan ”rusetit” pois poluilta ja näkyviltä paikoilta).

Toisinaan runsaskin sienisato odottaa ottajaansa periaatteella ”kuka ensiksi ehtii”. Sama sääntö pätee syksyisiin tyrnimarjoihin.

Vieraskirjaan on hyvä merkitä saapumis- ja lähtöpäivät, veneen nimi ja mukana olleiden nimet. Vieraasi ovat myös tervetulleita Gummandooraan.

Viihtyisät ja siistit tilat ovat koko veneilykauden ilonamme, kun me kaikki osaltamme huolehdimme niistä, siivoamme ja korjaamme pois jätteemme. (Muovit ja ruuantähteet eivät sovellu poltettavaksi grillissä.)

"Puuceemme" on kompostointiperiaatteella toimiva, joten vain maatuvaa jätettä pyttyyn.

Reipashenkiset talkoot nostattavat yhteishenkeä ja näinhän saamme mm. polttopuut saunan lämmitykseen ja takkatulen luomaan lämpöä ja tunnelmaa mökille.

 

Poistuessasi viimeisenä paikalta:

Lepotuolit laiturilta on hyvä nostaa säältä suojaan grillikatokseen,

ovet lukkoon, sähköt pois päältä ja viiri tai lippu alas.

 

Rentouttavaa, iloista ja viihtyisää oleskelua ja laatuaikaa Gummandoorassa!

Hallitus


Etsi