Lipunnosto  
Säätila oli mitä parhain, lämmintä, aurinkoista ja tuuli pyöri eri suunnilta. Lipunnostossa olivat mukana; Jaana ja Juha Laakso + Seri, Vuokko ja Seppo Porri, Kaija ja Keijo Rantanen, Jenny Harmsen, Kai ja Valma Heurlin, Timo Heikkinen, Antti ja Ritva Saarni ja Mervi ja Ilari Satta. 
                                                                                    Lasit on täytetty ja sitten kilistelemään!
                                                                                     Tästä se veneilykausi alkaa!
                                             Heti veneilykauden alkaessa vaihdettiin uusi kiuas vanhan, jo puhkiruostuneen tilalle . Talkoolaisia työ aherruksessa. 
Polttopuut 
Saunapuita tarvitaan kesän aikana kuutio poikineen. Osa puista saatiin saunan lähipiiristä, mutta osa rahdattiin lautalla ”takametsästä”. Puusavotassa Juha Laakso ja Antti Saarni.
Juhannus
Juhannusaatto vietettiin luodemyrskyn pauhatessa. Mökillä oli mukavat oltavat  takkatulen lämmössä, villasukat jalassa ja villapaita päällä. Mittari  ulkona näytti karua lukemaa + 8 astetta. Paikalla oli ainoastaan kolme  venekuntaa; "Åda" Jenny Harmsen, Kai ja Valma Heurlin, "Arja III" Arja ja Jari  Lauren + Elli. "Fraxinus" Antti ja Ritva Saarni + Uuno. 
                                                                  Kesäretkellä Gummandoorassa 3.7.2018 "7Heaven" Sami Nieminen ja Matti Silmu.
Heinäkuun toisella viikolla alkoi todellinen hellejakso. Päivällä oli  tukahduttavan kuumaa ja yölläkin mittarilukema jatkuvasti yli 20 astetta.  Täydellinen kuunpimennys oli luvassa 27.7. ja paras hetki 23:00 - 24:00 meni  pilvien vuoksi ohi silmien, mutta 1 - 2 välillä pilviverho väistyi ja siinä  se olla möllötti! Päivää paistattelevat ja kuunpimennystä odottelevat  Jaana ja Juha Laakso, Arja ja Jari Lauren sekä Antti Saarni + Elli ja Uuno 
Rapujuhlat
Rapukestit 8.9. saimme viettää ihanneolosuhteissa. Meri oli peilityyni ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Illanviettoon osallistui 10 venekuntaa. Ravut ja muut eväät nautittiin ryyppylaulujen kera ja vähän ilmankin. Vuokko Porrin järjetämät arpajaiset runsaine palkintoineen olivat hauska lisä tapahtumaan. Illan tummetessa tanssihaluiset saivat pyörähdellä terassilla hempeän musiikin tahtiin. 
Lipunlasku
Hellekesä on enää muisto vain. Lipunlaskupäivänä 29.9. lämpöasteita oli enää 10, tuuli kovaa etelän suunnalta ja ajoittaista sadetta. Lippu on laskettu, "vanhojen hyvien aikojen" kunniaksi Vermouth rossot ja kahvit juotu ja tukikohta laitettu "pakettiin" odottelemaan ensi kesää. Mukana olivat Vuokko ja Seppo Porri, Jaana ja Juha Laakso, Jenny Harmsen, Kai ja Valma Heurlin, Virpi, Timo ja Hanna Heikkinen sekä Antti ja Ritva Saarni + Uuno. 
Etsi